Samla lån och krediter – bli av med dyra kostnader

Samla lån och krediter

2019-09-20 Inlägget innehåller reklamlänkar

Du kan tjäna mycket pengar på att samla lån – dyra smålån och krediter – i ett lån med lägre ränta. Här kan du läsa mer om hur du kan samla lån och få mer pengar över.

Det finns olika typer av dyra mindre lån som snabblån, kontokrediter, blancolån och andra smålån. Räntan är hög och dessutom kommer det till aviavgifter och uppläggningsavgifter för varje lån. Har du flera sådana lån så påverkar det din ekonomi på ett negativt sätt. Därför ska du samla dina lån i ett lån. Bäst ränta ger mest pengar över.

Samla lån och krediter och minska dina månadskostnader

Du kan minska dina kostnader rejält genom att samla ihop dina lån. Du får också bättre koll på din ekonomi om du har ett lån i stället för flera små. Förutom att du får en lägre månadskostnad ger det utrymme för att snabbare betala av på ditt lån. Få mer pengar över helt enkelt!

Samla dina lån och krediter i ett lån med bäst ränta

Smålån och krediter har ofta en hög ränta och för att det ska löna sig att samla lån ska du se till att få den allra bästa räntan du kan få. Räntan baseras på dina ekonomiska förutsättningar och har de blivit bättre sedan du tog dina lån har du goda möjligheter att få en bra ränta på ditt ihopbakslån.

Det kan vara att du blivit sambo eller fått en fast anställning till exempel. Det kan också vara så att räntan har gått ner sedan du tecknade dina lån och då kan det också finnas pengar att tjäna på mellanskillnaden. Har du möjlighet att ha en medlåntagare ökar dina möjligheter till lägre ränta ytterligare.

Så här gör du för att samla dina lån

Samla lån – bäst ränta med jämförelsetjänst

För att få den bästa räntan när du samlar dina lån rekommenderar vi att du använder Lendo. Via Lendo kan du enkelt och kostnadsfritt ta reda på vilken ränta som är den bästa just du kan få. En stor fördel med att använda Lendo är att det endast blir en enda kreditupplysning, så kallad UC. Du får erbjudanden från upp till 35 banker och långivare vilket betyder att du kan jämföra och välja det som gör att du får mest pengar över.

  • Kostnadsfri ansökan – ej bindande
  • Svar inom 1 minut
  • Endast 1 UC

Här kan du samla dina lån

Lycka till med att få mer pengar över!