Billigaste och bästa mobilabonnemanget 2019

Billigaste mobilabonnemanget

2019-09-04 – Inlägget innehåller reklamlänkar

Letar du efter det bästa och billigaste mobilabonnemanget 2019? Då har du kommit rätt. Här utser vi det bästa och billigaste mobilabonnemanget.

Billigaste mobilabonnemanget – Vem är du och hur ser dina behov ut?

Pensionär, student, barn eller familj? Flera operatörer har olika mobilabonnemang för pensionärer, studenter, barn och familjer. Därför är ett tips när du jämför olika operatörer att se om det finns ett erbjudande som passar just dig och den situation som du befinner dig i.

Mobilabonnemang barn – billigaste med surf

Hur mycket surf behöver ditt barn? De flesta abonnemang för barn och studenter har fria samtal och sms och det som då blir avgörande för vilket abonnemang ditt barn behöver är mängden surf.

Vår erfarenhet är att det oftast räcker gott och väl med det billigaste abonnemanget med 6 GB surf som hos Hallons barnabonnemang kostar 99 kronor i månaden (just nu endast 49 kr/mån i tre månader). De flesta har idag wifi både i skolan och hemma. Men självklart är det individuellt och det kan vara bra att göra en koll på hur mycket surf ditt barn gör av med en vanlig månad innan du beställer ett nytt abonnemang.

När detta skrivs är det Hallon som har de billigaste och bästa mobilabonnemangen för barn när man jämför de olika operatörerna. Telia, Tre och Telenor är betydligt dyrare och kommer inte ens i närheten av Hallon prismässigt. Vimla har liknande abonnemang men där får du bara spara surfen i ett år medan du får spara surfen obegränsad tid hos Hallon (max 100 GB). Hallons abonnemang är obundna vilket innebär att du kan säga upp eller ändra ditt abonnemang när som helst.

När det gäller täckningen så går Hallon på samma nät som Tre och Vimla går på samma nät som Telenor.

Vilket är det bästa mobilabonnemanget för en pensionär?

Billigaste mobilabonnemanget – pensionär och senior

Hallons seniorabonnemang har motsvarande erbjudande till dig som är pensionär som de har till barn och studenter. Vilket som är det billigaste mobilabonnemanget för dig som är pensionär beror på hur mycket surf du behöver eftersom fria samtal och sms ingår. För 99 kronor i månaden får du fria samtal och sms och 6 GB surf. Skulle du upptäcka att du behöver mer surf är det enkelt att byta till nästa nivå där abonnemanget kostar 149 kronor i månaden och du får fria samtal och sms med 10 GB surf.

Vilket är det bästa mobilabonnemanget 2019?

Billigaste mobilabonnemanget (och bästa)

Tillhör du ingen av grupperna barn, student eller pensionär? Misströsta inte! Även du kan tjäna pengar på att byta mobilabonnemang till en av de billigare operatörerna Hallon och Vimla. För 149 kronor i månaden får du ett mobilabonnemang med 8 GB surf och fria samtal och sms. Behöver du mer surf än så? Då finns det hos Hallon olika varianter ända upp till 100 GB surf per månad med fria samtal och sms.

Bästa mobilabonnemanget med telefon?

Behöver du köpa en mobiltelefon samtidigt som du tecknar ditt mobilabonnemang är rådet att titta på totalkostnaden och aktuella erbjudanden för just den telefonen som du vill ha.

Ring och surfa inte lugnt utan billigt 😉